Sporten voor 65+

Geplaatst op
18 juni 2024
10:30 - 11:30

Vanaf 18 juni kunt u op de dinsdagochtend sporten in de tuin van de Broederij. De inhoud en de intensiteit zullen afhangen van de deelnemers. Iedereen is dus van harte welkom, ook de mensen die niet (lang) kunnen staan. Zij kunnen de oefeningen doen op een stoel.

We zullen steeds starten met een warming up. Daarna doen we oefeningen om de spieren te versterken. Degenen die dat leuk vinden, kunnen daarbij (lichte) gewichten gebruiken. Vervolgens doen we een (bal-)spel om de coördinatie op peil te houden. We sluiten af met een cooling down.

De activiteit wordt begeleid door aerobics-docent Hella Meens. Zij heeft ervaring in het sporten met ouderen.

 

We starten om 10.30 uur en eindigen rond 11.30 uur. Aansluitend bent u van harte welkom in De Broederij voor een kop koffie of thee. Rond 12.00 uur staat bovendien een heerlijk soepje voor u klaar. Zie voor meer informatie de website van De Broederij (www.debroederij.nl).

In de periode van 29 juli t/m 12 augustus is De Broederij gesloten. Er is dan geen soep. Koffie en thee kunnen we dan zelf meenemen.

 

Het is fijn als u zich steeds vooraf aanmeldt. Dat kan op het telefoonnummer 024 679 32 32 (op dinsdag, donderdag en vrijdag) of op het e-mailadres info@debroederij.nl. Gelieve uiterlijk op de maandag vóór 18.00 uur aan te melden.

 

Het adres van De Broederij is Nieuwstadweg 37, 6545 AM Nijmegen.