Gezellige BuurtBarbecue!

Geplaatst op Posted in actueel
9 september 2018
16:00 - 20:00

Na het succes van vorig jaar organiseren wij, buurtbewoners uit de Gildekamp en de Broederij, wederom een gezellige barbecue in de mooie tuin van de Broederij. We zouden het leuk vinden als je komt!

 

Tijd: 16.00 tot 20.00 uur

Kosten volwassenen:  € 9,-

Kinderen 4 t/m 12 jaar: € 5,-

Kinderen tot 4 jaar gratis

Het vlees, brood en sausjes voor de barbecue worden door ons ingekocht, ook voor servies wordt gezorgd. Het is leuk wanneer je zelf een klein hapje meebrengt (zoet, hartig, salade) voor een buffet. Wij zorgen niet voor drinken, graag zelf een fles fris, wijn of een paar biertjes meebrengen om te delen. Het is fijn wanneer iedereen op de dag zelf een beetje mee helpt met vlees braden, afwassen en opruimen.

Wanneer je komt, meld je dan aan via een mailtje naar info@debroederij.nl met naam, adres en aantal personen. Of doe even een briefje door de brievenbus. Zo weten we op hoeveel personen we kunnen rekenen. Laat ook even weten waar je mee wilt helpen. Aanmelden graag voor 1 september. Mocht je vegetariër zijn geeft dit dan even aan ons door. We hebben plek voor 50 personen. Na aanmelden krijg je uitleg over hoe je kunt betalen.