Liever de Liefde! lezing

Geplaatst op Posted in workshops
21 april 2018
14:30 - 16:30

”Zeer verhelderend en inspirerend”

”Zin om weer actief te investeren in m’n relatie”

In de Liever de Liefde! lezing krijg je op een laagdrempelige manier helder waarom relaties soms wel werken, maar vaak ook gedoe en ontevredenheid opleveren.

We staan stil bij hoe je in een relatie stevig op je eigen benen staat en hoe je vanuit die autonomie de verbinding met je partner maakt. Want dat is dé basis voor een goede relatie. Maar in de drukte van alledag en met je eigen blinde vlekken, ervaar je die basis waarschijnlijk vaker niet dan wel.

In de lezing krijg je inzicht in de verwarring en miscommunicatie die er vaak optreedt tussen partners. We kijken naar hoe mannelijke en vrouwelijke energie op elkaar in werken in je relatie en hoe onvolwassen en volwassen gedrag van invloed zijn op jullie onderlinge contact. Herkenning gegarandeerd!

Liever de Liefde! gaat niet zozeer over terugkijken naar alles wat er niet goed ging in je relatie, maar vooral naar hoe je nu zelf de volgende stap kunt zetten naar een relatie waarin wel volop plezier, ontspanning, verbinding en stromende liefde is.

Voor: De lezing is geschikt voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in de liefde en hoe relaties werken. Je kunt zelf komen, met je partner, met een vriend of vriendin. En het maakt niet uit of je lang of kort een relatie hebt, of je wel of geen kinderen hebt, of je single bent.

Door Jeroen de Jong (www.praktijkvader.nl) en Wendy van Dam (www.wendyvandam.nl)

Zaterdagmiddag 21 april, 14.30 -16.30 uur

Kosten: 15 euro

Aanmelden: www.praktijkvader.nl/liever-de-liefde-lezing