EUREKA!

Geplaatst op Posted in workshops
26 mei 2018
14:00 - 17:00

Is er iets waar jouw hart een blije sprong van maakt? Of heb jij juist iets gehoord waarna je dacht: ‘dat geloof ik niet’. Ben jij nieuwsgierig, hou je van dingen onderzoeken en vind je ergens wat van? Dan zijn we op zoek naar jou!

In deze workshop ga je samen met andere kinderen op onderzoek uit door het stellen van vragen, creatief nadenken en het inspireren van elkaar. Dit kunnen we een zoektocht noemen, een zoektocht naar jouw waarheid. Door deze zoektocht zul je merken dat je wijzer wordt, dat je jezelf beter leert kennen, en dat je de kracht van je twijfels gaat voelen

De workshop is een opmaat naar een uitgebreid waarheids-avontuur in de eerste week van de zomervakantie. Hij kan echter ook los gevolgd worden.

Nog even kort over de zomer: het onderwerp wat in deze workshop gekozen is, kan dan nog breder onderzocht worden. We gaan ontdekken vanuit de werkvormen; verhalen maken, bewegen en creƫren. In deze week willen we professionals uit het bedrijfsleven betrekken en gaan we op pad. We werken we toe naar een verhaal of andere vorm van presentatie die gedeeld zal worden. Zo komt je idee de wereld in!

 

Wie? De ontdekkers die we zoeken zijn van 9 t/m 13 jaar oud.

Wanneer? Zaterdag 26 mei van 14.00-17.00 uur.

Waar? De Broederij, Nijmegen

Kosten? 15 euro per held, inclusief alle materialen, drinken en wat lekkers.

Door wie? Jorine de Bruin, Christine Taylor, Janneke Wijdeveld en Esther Wispelweij

 

Wil je meer informatie of je inschrijven? Stuur een mail naar eurekanijmegen@gmail.com