Vilten voor gevorderden

Geplaatst op Posted in actueel
9 februari 2017
19:30 - 22:00

Van wol naar vilt – Cursus voor beginners

Vilt is van oudsher een veelgebruikt en stevig materiaal , dat tevens warm en zacht aanvoelt. Vilt zie je terug in mode, interieurstoffen en kunstobjecten.
Deze cursus bestaat uit een vijftal bijeenkomsten van 2,5 uur, waarin je leert om wol te bewerken tot vilt met gebruik van water, zeep en wrijving in het platte vlak en in 3D. Je kunt dan denken aan het maken van een vaasvorm, een tas, een etui ect. Tevens leer je wol bewerken met de naald(droogvilten) waardoor je 3D figuren kunt boetseren met wol. Je wordt begeleid in het maken van je eigen viltontwerpen door Lisa Stevens. (facebookpagina :wolprikkels.nl en Lisa Stevens Nijmegen)

Voor wie: jongeren en volwassenen
Wanneer: op donderdagavond om de week van 19.30 tot 22.00 uur. Startdatum 2 februari 2017.
Kosten: €90,- voor 5 lessen, exclusief materiaalkosten. Wol kun je aanschaffen bij de docent of bij speciale wol leveranciers. Reken ongeveer op 3,00 euro per avond aan wol. Uitleg over materiaal voor het werken aan opdrachten thuis krijg je op de eerste avond.

Viltuitspattingen – Cursus voor gevorderden

…en als ik nou dit doe…? Viltuitspattingen

Viltuitspattingen is een cursus geschikt voor gevorderden, die met enige ervaring met vilt willen werken vanuit een vrije expressie.

Deze cursus bestaat uit een vijftal bijeenkomsten van 2,5 uur, waarin je wordt begeleid in het maken van je eigen viltontwerpen door Lisa Stevens. (facebookpagina :wolprikkels.nl en Lisa Stevens Nijmegen)

Voor wie: jongeren en volwassenen
Wanneer 5 donderdagen van 19.30 tot 22.00 uur. 9 en 23 februari, 16 en 30 maart en 13 april
Kosten: €90,- exclusief materiaalkosten. Wol kun je aanschaffen bij de docent of bij speciale wol leveranciers. Reken ongeveer op €3,- per avond aan wol. Uitleg over materiaal voor het werken aan opdrachten thuis krijg je op de eerste avond.

Voor meer informatie en aanmelding kijk op www.wolprikkels.nl of mail naar info@wolprikkels.nl of info@debroederij.nl.greenhostpreview.nl