Olifantje in het bos

Geplaatst op Posted in workshops
3 oktober 2018
14:30 - 15:15

…en andere kinderliedjes

Wie kent ze niet? Deze vuist op deze vuist, We maken een kringetje, De wielen van de bus en natuurlijk Olifantje in het bos. Dit zijn een aantal van de liedjes die Fabrina zingt in het meezingconcert ‘Olifantje in het bos’. Samen met pianist Arthur brengt zij de traditionele kinderliedjes van vroeger weer tot leven.

‘Olifantje in het bos’ is een meezing-concert voor kinderen van 2,5-5 jaar, waarin plezier en aandacht voor (en met!) elkaar de boventoon voeren. Door de bekende en vrolijke liedjes, is dit concert een feest voor jong en oud!

Na het concert kunt u zich inschrijven voor een reeks van 3 muziekworkshops. We zingen de liedjes uit het meezingconcert en doen leuke (muzikale) spelletjes, dansen met elkaar en maken kennis met vrolijke instrumenten. De workshops zullen plaatsvinden op 26 september en 3 en 10 oktober. Tijd vanaf 14.30 (afhankelijk van hoeveel aanmeldingen er zijn, u wordt tijdig geïnformeerd!)

Meer informatie vindt u op www.fabrinawillemse.com of stuur een mailtje naar fabrinawillemse@gmail.com

Over Fabrina
Fabrina Willemse is een muzikale en creatieve duizendpoot. Zingen is hierbij haar grootste uitlaatklep. Over de jaren heen heeft Fabrina opgemerkt dat er niet veel meer wordt gezongen met jonge kinderen. En dat is jammer!

Met vrolijke voorstellingen voor (jonge) kinderen, diverse zangworkshops en een inspirerende blog, hoopt Fabrina dat muziek weer terug zal komen in ons dagelijks leven. Want:

Music gives a soul to the Universe
Wings to the mind
Flight to the imagination
And life to everything

– Plato

www.fabrinawillemse.com