Kundalini yoga

Geplaatst op
31 mei 2017
09:15 - 10:30

Kundaliniyoga is een van de oudste en krachtigste yogatradities uit India, naar het Westen gebracht door Yogi Bhajan en wordt ook wel de yoga van cheap jerseys from China het bewust-zijn genoemd. Kundalini staat voor de levensenergie die in Custom ieder wijkkoor van wholesale mlb jerseys ons aanwezig is. Door het beoefenen van Yoga activeer je deze levensenergie, ontwikkel je een groter bewustzijn en bevorder je je algehele welzijn.

Iedereen kan kundalini yoga beoefenen. Je doet de oefeningen met de intensiteit die bij jou lichaam past. Het gaat er niet om, om een oefening ‘perfect uit te voeren’, maar wel met de juiste intentie en complete aandacht, en om te blijven ervaren wat het met je doet. Je brengt niet alleen je lijf in beweging, maar het balanceert ook je kliersysteem en het versterkt je zenuwstelsel.

De les bestaat uit een vaste aantal onderdelen; een pranayama (ademoefening) en een warming up, dan volgt kinderkoor de Kriya – een serie bij elkaar horende oefeningen-  en we Excited sluiten altijd af met een lange ontspanning. De Kriyas kunnen sterk variëren, wat kundalini yoga zeer afwisselend maakt. Soms bestaat een set uit veel dynamische oefeningen, wholesale jerseys soms zijn de oefeningen meditatiever van bij aard, maar voor het bewustzijn weer meer een uitdaging!

Nieuwsgierig geworden? Kom een keer –vrijblijvend- meedoen en kijk wat het met je doet!

Aanmelden of vragen? Mail naar marieke@beleefyoga.nl

ROOSTER

Dag                     van         tot                   prijs per les                           Totaal

Woensdag         9.15        10.30 uur            € 8,50    (8x)                        € 68

 

Proefles voor 5 Euro in de 1e lesweek (woe 11 wholesale jerseys & do 12 As januari)

Lesdata en tijden van de 3e cursusperiode: Woensdag            10, 24 en 31 mei, 7, 14, 21 en 28 juni, 5 juli

Speciaal tarief                   € 7,-              (voor studenten en minima)

Losse Six les                             € 10,-

 

Kijk voor meer informatie op de website van Beleef yoga: www.beleefyoga.nl