KO-Kracht bijeenkomst voor moedermaatjes

Geplaatst op Posted in actueel
12 februari 2019
16:30 - 17:30

Op dinsdag 12 februari is er van 16.30 u tot 17.30 u een informatiebijeenkomst voor toekomstige moedermaatjes voor het project KO-Kracht. Lijkt het je interessant om als maatje te werken binnen dit project, maar ben je eerst wel benieuwd wat het precies allemaal inhoudt? Dat kunnen we ons goed voorstellen.

Tijdens deze bijeenkomst maak je kennis met het project, met de locatie en met de projectleiders. Wie weet, merk je dan dat dit echt iets voor jou is.

KO-Kracht biedt creatief vrijwilligerswerk voor een of twee dagdelen per week. Als maatje van KO-Kracht breng je meer ontspanning in een gezin waar (financiƫle) problemen op de voorgrond staan. Je krijgt persoonlijke begeleiding in een inspirerende omgeving. Daarnaast kun je samen met een KO-Krachtmoeder meedoen aan creatieve activiteiten en fijne yoga.

Interesse? Meld je via facebook, per mail of telefonisch aan voor deze bijeenkomst. Zo weten wij op hoeveel mensen we kunnen rekenen. kunstexpress@stichtingaroma.nl 024-6793232

Mocht je op 12 februari niet kunnen, maar wel interesse hebben? Laat dit dan ook weten. We vinden vast een geschikt moment.

KO-Kracht vindt plaats in Nijmegen.

De ’thuis’locatie is De Broederij: Nieuwstadweg 37 Nijmegen.