Kindertoneel voor 4-7 jarigen

Geplaatst op
3 november 2017
15:30 - 16:30

Toneelles voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar

In 18 lessen duiken we in onze fantasie en gaan we aan de slag met spel, beweging en muziek. We gaan dansen, verkleden, uitbeelden, rollen spelen, verhalen verzinnen en liedjes zingen. Ieder kind krijgt de aandacht en de begeleiding dat het nodig heeft.
Wanneer: Start vrijdag 8 september van 15.30 u tot 16.30 u, wekelijks
Kosten: €144,00 voor 18 lessen.
Door wie: Valerie Bongaarts en Jorine de Bruin
Voor meer informatie en aanmelding: Valerie Bongaarts, vbongaarts@hotmail.com

Wie is Valérie Bongaarts? Docent theater & regisseur
Valérie speelde jarenlang in verschillende producties. Ze deed zowel aan teksttheater, als bewegingstheater. Na een jaar vooropleiding aan de Toneelacademie Maastricht ging ze zich meer richten op het regisseren. Valérie heeft in haar werkwijze oog voor details, die ze ook uitvergroot. Hiermee creëert ze haar eigen tragikomische stijl die gekenmerkt wordt door een vleugje absurditeit en hyperrealisme.
Binnen de spelersgroep creëert ze een veilige en warme omgeving waarin, naast veel spelplezier, ook ruimte is voor ieders persoonlijke ontwikkeling. Door middel van uitproberen, onderzoekt ze met de spelers vorm en uitvoering van de inhoud. Sinds een paar jaar schrijft ze ook eigen teksten, die zowel ritmisch als poëtisch zijn. Om zichzelf te blijven uitdagen, volgde ze daarvoor een aantal cursussen onder andere aan de Schrijversvakschool in Amsterdam.

Voor meer informatie en aanmelding vbongaarts@hotmail.com