Kerst bij De Broederij tijdens de Zalige Zondag

Geplaatst op Posted in workshops
16 december 2018
13:00 - 18:00

Zondagmiddag 16 december vieren we kerst bij De Broederij! Tijdens deze Zalige Zondag zijn er diverse activiteiten voor jong en oud. Kom gezellig langs voor een kopje koffie, een hapje van onze zoete/hartige proeverij of om bij ons vuurtje te zitten.

De dag bestaat uit twee delen. Eerst hebben we een kerst-zangworkshop gegeven door Saskia Boersen. Deze is van 13 u tot14.30u. Zowel volwassenen als kinderen kunnen hieraan meedoen. (Volwassenen €2,50 en kinderen €1,50) Vooraf aanmelden voor de zangworkshop is verplicht.

Daarna hebben we een gezellige middag waarbij iedereen welkom is. Je kunt mee spelletjes spelen, zoals weerwolven, kerststerren maken, verhalen luisteren,… Of gewoon langskomen voor een drankje, hapje of een praatje.

Om 16.30 u kun je een kom soep komen eten. Het kampvuur stoken we daarna nog even lekker op.

Wil je meehelpen om onze proeverij goed te doen smaken met een zelfgebakken taart of een lekker hartig hapje? Meld je dan aan bij info@debroederij.nl of meld je aan bij de bar. De middag is gratis toegankelijk. Voor de proeverij vragen we een vrijwillige bijdrage.

We hopen jullie de 16e te ontmoeten en samen de kerst in te kunnen luiden!