zingend de winter door met stembevrijding

Posted on Posted in cursussen

Zin om te zingen? Zin om deze winter samen met anderen te zingen in plaats van in je eentje onder de douche? Ik neem je graag mee op zangtocht!

Wat is stembevrijding? Eigenlijk zegt het woord het heel precies, bij stembevrijding ga je vrijuit je stem gebruiken, de weg vrij maken voor de stem die je nog niet van jezelf kent. Je stem helemaal de ruimte geven is heerlijk en kan echt bevrijdend zijn. Iedereen kan zingen, het is niet anders dan het verlengen van gesproken klinkers! Bij stembevrijding gaat het niet over goed of slecht, zuiver of vals, gaat het niet over de techniek van het zingen. Het gaat over wat er in jou leeft en hoe dat klinkt, nu, nu jij zingt. Dit zingen doe je in contact. Contact met jezelf en alles wat er bij jou van binnen nu leeft, èn met degene die naar jou luistert. Dit lijkt misschien spannend, of zelfs doodeng, maar precies dáárin ligt de kans op een nieuwe ervaring.

Iedere avond zullen we zingen in een ander thema. We gaan van oefeningen met lijf en stem naar improviserend zingen. We zullen samen zingen, mantra’s zingen, soms solo zingen en ook stil zijn. Er zal op een van de avonden muzikale begeleiding zijn, dit geeft nog een hele extra dimensie.

Zingen doe ik, Agnes Bergmeijer, al mijn hele leven veel en graag. Werken met stembevrijding is voor mij een prachtige eenvoudige manier om met stem en zingen bezig te zijn. Muziek speelt in mijn werk een grote rol. Naast mijn werk als stembevrijder ben ik actrice, heb ik een liedjesprogramma en ben ik coach/trainer op het gebied van spreken en presenteren.

Maximaal 10 deelnemers

Data, dinsdagavond 8 jan, 22 jan, 5 feb, 19 feb, 5 mrt, 19 mrt, 2 april

Locatie De Broederij, Adres Nieuwstadweg 37, Nijmegen

Van 20:00 tot 22:00 uur

Kosten 175 euro, incl privésessie

Tel 0628056254 / agnesbergmeijer@gmail.com